newsletter popup

Subscribe to our mailing list

9.2.09

Weekday Copenhagen


I've hear rumors that the 5preview for Weekday T-shirts are sold out in some of the shops. Here are some pictures I found from the Weekday shop in Copenhagen. people also start selling them online...to avoid all these problems just send me an e-mail and I send you the catalogue with all of 5previews NEW STYLES avaliable to buy online...


"Jeg er bare helt vild med disse t-shirts fra 5preview. Jeg købte en forleden i weekday (se indlæg længere nede). Nu er jeg sådan set også bare blevet helt vildt forelsket i ALLE de andre også, og jeg er simpelthen nødt til at have fingrene i dem. Til sommer har jeg nemlig ikke planlagt at gå i andet end en t-shirt fra 5preview og Sam edelman boots, og så ellers bare ben i sommervarmen. Ja ja, og så måske et par udskiftelige sko når 15,5 cm bliver for højt og ømt:) Men så kan jeg jo også trøste mig selv med at de er billige, jeg gav 250 kr for min. Jeg ved at et par stykker af dem er kommet i weekday butikkerne, men resten ved jeg endnu ikke med, måske de kommer på en netshop?"

Mi Confesion